14 elokuuta 2013

new iPhone covers

Olen aina ollut todella huono käyttämään iPhonessani mitään suojakuoria ihan vain siksi, että en oikeastaan ikinä ole löytänyt mitään kuoria jotka olisivat erityisesti miellyttäneet minun silmääni. Olinkin enemmän kuin innoissani, kun Caseapp niminen nettikauppa otti minuun yhteyttä. Caseappillä jokaisella on mahdollisuus suunnitella juuri sellaiset kuoret puhelimeensa kuin itse haluaa. Kuoriin voi liittää kuvan, tekstiä.. Oikeastaan ihan mitä tahansa! 

Sainkin suunnitella itselleni haluamani kuoret ja halusin jotkut mahdollisimman yksinkertaiset kuoret, jollain yksinkertaisella ja kivalla tekstillä. Kuorien suunnittelu oli todella helppoa ja yksinkertaista. Ja olin todella iloisesti yllättynyt nopeasta toimituksesta! Kuorilla meni vain muutama päivä niin ne kolahtivatkin jo postiluukustamme. Tällaiset kuoret siis suunnittelin itselleni! 



Minusta nuo kuoret ovat aivan älyttömän kivat. Noita kyllä kelpaa käyttää ja tietenkin puhelimeni kiittää, kun se säästyy nyt kaikilta mahdollisilta (todennäköisiltä) kolahduksilta sun muilta. 

Caseappillä voit suunnitella kuoret niin iPhonelle kuin Samsungille, HTC:lle tai vaikka iPadille! Koko listan joihin kuoria on saatavilla löydät tästä. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa Caseappin instagram sivu (@Caseapp), josta löytyy paljon ihania kuvia muiden suunnitelmista kuorista ja hakemassa inspiraatiota omien kuorien suunnitteluun. 

Mitä pidätte noista minun suunnitelmistani kuorista? Entä kiinnostaisiko teitä arvonta, jossa yhdellä teistä olisi mahdollisuus päästä suunnitelemaan itselleen omat kuoret? 


xoxo, Natalia

57 kommenttia:

  1. Ihan huippukivat! Ihanan yksinkertaiset mut silti niin makeet :) ja arvonta kiinnostaa ehdottomasti !

    VastaaPoista
  2. Arvonta kiiinnostaa! :) nuo kuoret on ihanat! Osaatko sanoa paljon maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samsung galaxy kolmoselle ainaki maksaa 29e:)

      Poista
    2. Voit suunnitella itsellesi kuoret niin samalla näet paljonko kuorien hinnaksi tulisi (hinta näkyy sivun oikeassa reunassa) :) Tuo suunnitellu ei velvoita sinua tilaamaan vaan voit ihan vaan kokeilla miltä kuoret tulisivat näyttämään. Omani olisivat maksaneet 29€, mutta sain ne yhteistyön kautta veloituksetta :)

      Poista
  3. Oi, on kyllä sinun tyyliset:) upeat siis! arvontaa ehdottomasti!

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Tuli mieleen kun lueskelin tossa sun postausta itseruskettavista niin onko sulla jotain tiettyä tapaa millä levität ja miten levität sitä kasvoille? Ja täytyykö kosteusvoiteen antaa kuivua hieman iholla ennen itseruskettavan laittoa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja hyvää päivänjatkoa! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Levitän sitä St. Moritzin itseruskettavaa sellaisella kintaalla, joka on tarkoitettu itseruskettavan levitykseen =) Ja levitän sillä sitä niin vartaloon kuin kasvoille. Itse aina rasvaan ihoni kunnolla ja annan sen kuivua hyvin ennenkuin alan levittelemään itseruskettavaa. Toivottavasti tästä oli apua ! Kiitos ja samoin sinulle :)

      Poista
    2. Mistä noita kintaita saa?

      Poista
    3. Olen ostanut omani Stockmannilta eli sieltä ainakin pitäisi saada =)

      Poista
  5. Ihanat! Joo arvonta ois huippu :)

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Lol mitä ym täs muka oli :D

      Poista
    2. Minuakin kiinnostaisi kuulla, että mikä kuorissa oli sinusta ym :D?

      Poista
    3. varmaan tekstiä noissa kuorissa! mutta ei musta, ihana teksti:) vois jotku kivat ittellekki tilaaa

      Poista
    4. Mmn täällä kyselee 25v täti että mitä ym tarkoittaa? :)

      Poista
    5. Ym tarkoittaa ylimielistä :) !

      Poista
    6. Musta ym tarkoittaa ainakin ynnämuuta! Eli vähä niiku kaikke lisää tms. :D

      Poista
    7. Samaa mieltä ano 16.40 kanssa!

      Poista
  7. Voitko kertoo enemmän kuorien laadusta ja kestävyydestä vaikka parin viikon jälkeen? :) Ite oisin kiinnostunut tilaamaan tollaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että teen noista kuorista enää toista postausta, mutta tule ihmeessä parin viikon jälkeen kyselmään uudestaan niin osaan silloin vastata paremmin :) Kuoret olivat kuitenkin todella laadukkaan tuntuiset !

      Poista
  8. Höh kun et julkaissut kommenttiani edellisessä postauksessa :/ (Siinä oli asun kommentoinnin + kehujen lisäks tupakointiin liittyvää juttua _asiallisesti_ ja todellakin tuomitsematta/arvostelematta/moralisoimatta esitettynä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En julkaissut kommenttiasi, koska en halunnut täällä blogissa alkaa vastailemaan kysymyksiisi :) Jos kuitenkin haluat mielipiteitäni koulutehtävääsi varten niin voit laittaa vaikka tuonne Natalia Oonan fb-sivulle inbox viestin !

      Poista
    2. Onko sulla ne kysymykset tallessa (en tiedä mitä julkaisemattomille kommenteille tapahtuu:D) eli riittääkö jos heitän sua vaan sellaiselle inbox viestillä, että tiedät kuka olen? Vai pitääkö mun kirjotella ne samat jutut uudestaan? :)

      Poista
  9. Ihan älyttömän kivat!! Pakko itsekin tutustua sivustoon ja suunnitella kuoret, kun en ole löytänyt mistään mieleisiäni. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä ! Oli kiva päästä suunnittelemaan kuoret, jotka ovat itselle 100% mieluisat :)

      Poista
  10. Arvonta ois mahtava!! :) Tosi kivat kuoret <3

    VastaaPoista
  11. Oli taas kerran niin ihana postaus! :) Ehdottomasti arvonta. + noi kuoret onki iha sun näköiset :)

    VastaaPoista
  12. en tiiä tykkäätkö toteutella haasteita blogissa, mut mä kirjottelin tollasen vähän erilaisemman postauksen ja "haastoin" sutkin tekemään sen :)) Että jos haluat niin toteuttele ihmeessä joskus!! :) ois kiva lukee sun "hulluja" haaveita :)

    http://justafewmoresteps.blogspot.fi/2013/08/craziest-dreams.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon haasteesta =) Kävin lukemassa tuon haasteen ja se vaikutti todella kivalta eli oikein mielelläni sen teen :) <3

      Poista
  13. Mainitsit muistaakseni joskus käyttäväsi paul mitchellin hot off the press lämpösuojaa, niin luin netistä että se jättäisi hiuksiin vähän lakkamaisen pinnan eli niitä on sitten vaikea käsitellä esim muotoiluraudan kanssa sen jälkeen, oletko itse huomannut samaa vai kuinka sinulla on se toiminut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jättää kyllä ihan vähän lakkaisen pinnan hiuksiin, joka on tarkoituskin. Silloin esim. kiharat pysyvät paljon paremmin hiuksissa ja pidempään =)

      Poista
  14. Vähä random, mut kuinka monet dr. Denimit sä oot hommannu? Kauan ne sul kestää ku mul kulahtaa jo kuukaudes :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite omistan täl hetkellä 3kpl: 2mustat ja yhet siniset. siniset kulu about vuoden aikana haaroista aika ärsyttävästi mut ei oo ratkennu (ainakaa vielä..) ja mustat pysyy mustina kuhan niitä ei pese vaan laittaa pakastimeen:) ja jos on pakko pestä ni nurinpäin ilman huuhteluainetta!
      mustat ei oo kärsiny pahemmin, ainoastaa jos peset märällä pyyhkellä lian pois vaikka reidestä ni se läntti kuluu siitä harmaaksi (y)

      Poista
    2. Ostan uudet Dr. Denimit yleensä noin puolen vuoden - alle vuoden välein =) Siinä ajassa yleensä alkavat sen verran jo kulumaan. Kuinka usein oikein peset ne, jos sinulla kulahtaa jo kuukaudessa :o Kannattaa yrittää pestä mahdollisimman harvoin ja olen itsekin käyttänyt tuota pakastin kikkaa, josta toinen anonyymi sanoikin :) Ja kannattaa myös muistaa pestä ne noin niinkuin anonyymi sanoin niin pitäisi kyllä pysyä hyvänä !

      Poista
    3. En tiiä onks tää tyhmä kommentti mut mitä hyötyy siit on et laittaa dr deminit pakkasee? :) kiitti etukätee jos viitit vastaa :) <3

      Poista
  15. tosi upeet noi kuoret! ♥ oon itekkin tosi nirso noitten kuorien suhteen, ei oikein mistään kaupasta tunnu löytyvän mieluisia. yhdet hienot kuoret bongasin kerran instagramista:
    http://ulrikkelund.com/2013/02/26/golden-girl/
    mutta noita ei taida iphone neloseen ollenkaan, ainoastaan vitoseen :(

    arvonta olisi tosi kiva juttu siis! uskon että tuo caseapp voisi olla ratkaisu tähän mun kuoriongelmaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että arvonta kiinnostaisi ja kiitos =)

      Poista
  16. Tykkäätkö Alexander Mcqueenin pääkallohuivists?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo ikinä tajunnut tätä pääkallo-kuosia. Mikä siinä koukuttaa? Pääkallo on kuitenkin ihmisen ruumiin osa ja aika monille se edustaa kuolemaa, merirosvoja tai myrkkyä :D

      Poista
  17. Kivat kuoret ja ihanaa saa itse päättä millaiset tekee. Onko laatu samaa tasoa kuin normaaleissa? Entä kuin suojaavat? Nouseeko reuna etulasin yläpuolelle?

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista